Menu
Your Cart

Gezondheid

Koelvesten worden gebruikt bij diverse ziektebeelden. Er is een grote groep mensen met Multiple Sclerose die in de zomer veel last heeft van de warmte doordat hun interne thermostaat kapot is. Zij zijn moe, voelen zich futloos en hebben weinig energie. Mensen met overgewicht en obesitas kunnen door hun zwaarlijvigheid de warmte niet goed kwijt en hebben het vaak veel sneller warm dan mensen met een gemiddeld gewicht. Zo zijn er ook mensen die niet/weinig kunnen zweten; anhidrose. Hierdoor kan de lichaamswarmte onvoldoende afgevoerd worden en moet je waken voor oververhitting van het lichaam. Daarnaast zijn er diverse neurologische aandoeningen en hartafwijkingen waarbij koelvesten kunnen helpen. Voor al deze groepen kan een koelvest bij warmte verlichting bieden.

Brand: IZI BodyCooling.com Model: DryCool10
Koelvest voor op de motorDat IZI BodyCooling de specialist is in koelvesten weten we allemaal wel. Tot nu toe was er echter geen koelvest dat 'easy' was voor motorrijders. De hydrogelkoelvesten moest je eerst in het water leggen en uit laten lekken en was dus na het activeren nat/klam. Met h..
€149,00
Excl. BTW:€123,14
Brand: IZI BodyCooling.com Model: H04
Beste KoelvestHet beste koelvest is naar onze mening de Hydrogel04. Het is tevens het meest verkochte vest voor de gewone consument die last heeft van de warmte. Of het nu is voor iemand die het warm heeft door overgewicht of medische problemen zoals multiple sclerose, deze luxe koelvesten zo..
€149,00
Excl. BTW:€123,14
Koelt tot 72 uur | Geschikt voor MS |
Brand: IZI BodyCooling.com Model: H05
Het IZI BodyCooling.com Hydrogel 05 verstelbare koelvest is ideaal voor iedereen die vaak in de warmte actief is. Ook wanneer je om medische redenen je kerntemperatuur laag moet houden, is dit koelvest ook zeker een optie voor jou. Door middel van de hydrogel in het vest kun je jouw lichaamstempe..
€169,00
Excl. BTW:€139,67
Brand: IZI BodyCooling.com Model: Fleece11
KoelhoedDe meeste lichaamswarmte verlies je via je hoofd. Dit betekent dat het verkoelen van het hoofd er ook voor zorgt dat je hele lichaam goed gekoeld wordt. Dit kan makkelijk met het Fleece11 koelhoedje van IZI BodyCooling.com. Ideaal voor als jij vaak te maken krijgt met hoge temperatur..
€39,95
Excl. BTW:€33,02
Brand: IZI BodyCooling.com Model: H18
KoelpetjesHeb jij letterlijk en figuurlijk moeite om het hoofd koel te houden in warme omstandigheden? De Hydrogel07 koelpet is in dat geval de oplossing voor jou. Net als iedere andere cap beschermt de pet je tegen de zonnestralen, maar de unieke hydrogelcomponenten zorgen ervoor dat je hoo..
€49,95
Excl. BTW:€41,28
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5

Let op: Wij geven geen medisch advies. Onze koelproducten hebben geen genezende werking maar kunnen verlichting geven. Raadpleeg bij gezondheidsklachten altijd een arts.

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en uw gebruikerservaring te verbeteren.