Menu
Your Cart

Wasvoorschriften

Koelvest wassen

We hebben verschillende type koelvesten. Hieronder wordt per type uitgelegd hoe je de koelvesten kunt wassen.

Een hydrogel koelvest wassen

Deze koelvesten mogen alleen met groene zeep op de hand gewassen worden. Reguliere wasmiddelen zien de hydrogelkorrels aan voor 'vuil' en proberen deze op te lossen en te verwijderen waardoor het koelvest daarna zijn werking verliest. Groene zeep valt de hydrogelkorrels niet aan maar maakt het koelvest wel schoon. Dit koelvest mag niet in de wasmachine gewassen worden en niet in de wasdroger, het dient dus aan de lucht gedroogd te worden.Het DryCool koelvest wassen

Het DryCool koelvest kan in de wasmachine gewassen worden op 30°C met bijgeleverde waszak. Sluit de ziplock voordat u het koelvest in de waszak doet. Na het wassen kan het koelvest aan de lucht gedroogd worden, dus niet in de wasdroger.

Het PCM koelvest wassen

Alle PCM koelvesten kunnen na verwijdering van de flexibele koelelementen gewassen worden op 40 graden in de wasmachine en daarna aan de lucht gedroogd worden (niet in de wasdroger). De PCM koelvesten zijn voorzien van een waslabel en kunnen zelfs naar de industriële wasserette samen met de andere bedrijfskleding. Ook kunnen deze vesten met alcohol afgenomen, evenals de koelelementen.

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en uw gebruikerservaring te verbeteren.