Menu
Your Cart

Vrije Tijd

Vrije Tijd

Brand: IZI BodyCooling.com Model: Hydrogel04
Beste Koelvest Het beste koelvest is naar onze mening de Hydrogel04. Het is tevens het meest verkochte vest voor de gewone consument die last heeft van de warmte. Of het nu is voor iemand die het warm heeft door overgewicht of medische problemen zoals multiple sclerose, deze luxe koelvesten zo..
€139,00
Excl. BTW:€114,88
Brand: IZI BodyCooling.com Model: Hydrogel15
Lichtgewicht Koelvest Het Hydrogel15 koelvest is het lichtgewicht broertje van onze meest verkochte Hydrogel04. Doordat er iets minder hydrogel in het koelvest verwerkt zit neemt deze minder water op en is daardoor lichter van gewicht, terwijl je toch maximaal 48 uur koeling hebt! Perfect voo..
€119,00
Excl. BTW:€98,35
Brand: IZI BodyCooling.com Model: Hydrogel05
Het IZI BodyCooling.com Hydrogel 05 verstelbare koelvest is ideaal voor iedereen die vaak in de warmte actief is. Ook wanneer je om medische redenen je kerntemperatuur laag moet houden, is dit koelvest ook zeker een optie voor jou. Door middel van de hydrogel in het vest kun je jouw lichaamstempe..
€159,00
Excl. BTW:€131,41
Brand: IZI BodyCooling.com Model: Fleece11
Koelhoed De meeste lichaamswarmte verlies je via je hoofd. Dit betekent dat het verkoelen van het hoofd er ook voor zorgt dat je hele lichaam goed gekoeld wordt. Dit kan makkelijk met het Fleece11 koelhoedje van IZI BodyCooling.com. Ideaal voor als jij vaak te maken krijgt met hoge temperatur..
€49,00
Excl. BTW:€40,50
Brand: IZI BodyCooling.com Model: Hydrogel18
Koelpet Heb jij letterlijk en figuurlijk moeite om het hoofd koel te houden in warme omstandigheden? De Hydrogel07 koelpet is in dat geval de oplossing voor jou. Net als iedere andere cap beschermt de pet je tegen de zonnestralen, maar de unieke hydrogelcomponenten zorgen ervoor dat je hoofd ..
€49,00
Excl. BTW:€40,50
Brand: IZI BodyCooling.com Model: Hydrogel13
Dit superlichtgewicht koelvest is gebaseerd op het koelvest dat we voor NOC*NSF hebben ontwikkeld. TeamNL draagt deze koelvesten op de Olympische Spelen. Doordat deze koelvesten slechts 750 gram wegen zodra ze geactiveerd zijn is dit het perfecte vest voor topprestaties in de sportwereld. Door d..
€119,00
Excl. BTW:€98,35
Brand: IZI BodyCooling.com Model: Hydrogel02
Pull Over Koelvest Werk of sport je vaak bij hoge temperaturen? Of heb je om medische redenen extra verkoeling nodig? Dan is het koelvest van IZI BodyCooling.com DE oplossing voor jou. Dankzij de hydrogel die in het vest is verwerkt, hoef je nooit meer bang te zijn dat je onder de hitte gaat bez..
€95,00
Excl. BTW:€78,51
Brand: IZI BodyCooling.com Model: Hydrogel01
De IZI Hydrogel Schouderomslag is de ideale oplossing voor iedereen die, in wat voor situatie dan ook, te maken krijgt met extreme hitte. Of je nu tijdens het sporten, op het werk of om medische reden je kerntemperatuur laag wil houden, met de verkoelende schouderwikkel van IZI BodyCooling.com r..
€49,00
Excl. BTW:€40,50
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.